Betingelser for privatpasning​

Betaling

Privatpasning skal bookes for mindst 4 dage i træk. Ved reservation af privat pasning betales et depositum for 2 opholdsdage – svarende til DKK 760,-Din reservation er først gældende, når depositum er indbetalt. Restbeløbet skal være indbetalt senest 14 dage før planlagt pasning, for at aftalen er bindende. Betaling kan ske enten ved bankoverførsel eller Mobilepay.

Afbud

Afbud skal ske senest 14 dage før den planlagte pasning. Beløbet minus depositum refunderes. Ved afbud senere end 14 dage før planlagt pasning er aftalen bindende og indbetalt beløb refunderes ikke. Hvis du afhenter din hund før aftalt tid, tilbagebetales ikke for de resterende dage.

Medbragte ting

Du er velkommen til at medbringe hundens eget sovetæppe og yndlingslegetøj. Evt. ødelagt legetøj eller sovetæppe refunderes ikke.

Foder

Jeg fodrer med kvalitetstørkost og supplerer gerne med lækkerier som f.eks. kylling, okselever, fisk o.a. Du er velkommen til at aflevere egen hundemad, hvis du har det bedst med det. I det tilfælde beder jeg dig om at pakke det i portionsposer svarende til ét måltid. Der gives ikke reduktion i prisen ved brug af egen hundemad.

Sygdom/Ulykke

I tilfælde af at hunden kommer til skade eller bliver syg, prøver jeg at kontakte ejeren. Mener jeg, det er nødvendigt, kontakter jeg en dyrlæge, regningen betales af hundeejeren. Der gives ingen erstatning for evt. bortløbne eller tilskadekomne hunde.

Forsikring

Hundeejeren er til enhver tid forpligtet til at have sin hund ansvarsforsikret. Hunden skal være dækket af sin egen forsikring, mens den er hos mig, således at skader som hunden måtte forvolde på tredjemand eller på tredjemands ting, er dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Skader som hunden måtte forvolde på mig eller på mine ting, samt på andre hunde eller dyr i min besiddelse, er hundeejeren forpligtet til at erstatte. Dette gælder uanset om sådanne skader er dækket af hundens ansvarsforsikring eller ej.

Mærkning

Hunden skal være udstyret med hundetegn og være lovpligtigt chipmærket. Halsbånd skal sidde/passe, så hundens hoved ikke kan slippe igennem halsbåndet. Du skal også medbringe en velsiddende sele, så din hund kan bindes/spændes fast under bilkørsel.

Vaccinationer

Hunden skal have gyldig vaccination og være fri for smitsomme sygdomme.

Løbetid

Hundeejeren har pligt til at oplyse om løbetid. Da mine hunde altid er sammen i flok, er det ikke muligt at få din hund passet hos mig, mens den er i løbetid. Hvis din hund alligevel kommer i løbetid, er det hundeejerens pligt at finde et alternativ ellers kører jeg hunden til en kennel.

Skal jeg ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

I kan også følge mig på Instagram ved at klikke her​

Firmanavn & CVR​

Eksklusiv hundeluftning

CVR: ​33331894

Find Mig

Kontakt Mig

Tlf.: 51 88 07 02