Om mig

Mit navn er Prisca Perler og jeg er kvinden bag Eksklusiv Hundeluftning, som har eksisteret siden 2011. Siden 2004 har jeg arbejdet som hundelufter og investerer i dag al min arbejdstid, energi og glæde på hunde. Arbejdet med hundene, deres individuelle personligheder og glæden ved et hold hunde, som nyder den fri natur og hinandens selskab året rundt giver mig livsglæde og følelsen af at udføre en meningsfuld opgave.

At overlade sin bedste firbenede ven til en anden er en tillidssag, og jeg sætter en ære i at passe godt på din hund. Både når den er med på vores lufteture alle ugens hverdage og hvis den bliver passet hos mig. Jeg tager mit ansvar alvorligt og tilbyder både min professionelle erfaring og kærlighed til din hund.

Min tilgang til arbejdet med hunde er opbygget over mange år og er inspireret af hundelytteren Jan Fennell arbejde med hundesprog og adfærdstræning. Jeg holder mig løbende opdateret om hundetræning, -adfærd og samarbejdet mellem menneske og hund via kurser og workshops.

Før jeg satsede 100 % på at gøre samværet med de firbenede til min daglige virke, arbejdede jeg faktisk indendørs hver eneste dag. Jeg er uddannet radiograf og har en Bachelor of Business Administration og var ansat i medicinalindustrien. Først i Schweiz, hvor jeg er født og opvokset og fra 2009 i Danmark. I den periode lærte jeg også at tale dansk og blev integreret i det danske samfund. I dag har jeg svært ved at forestille mig at noget andet job kan være lige så givende som arbejdet i Eksklusiv Hundeluftning. Ingen dage er ens – heldigvis.

Skal jeg ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

I kan også følge mig på Instagram ved at klikke her​

Firmanavn & CVR​

Eksklusiv hundeluftning

CVR: ​33331894

Find Mig

Kontakt Mig

Tlf.: 51 88 07 02